Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, de kilo’s stapelden zich op en ik wist dat ik daar iets aan moest gaan doen. Ik bereikte mijn “nu is het genoeg” punt toen ik na mijn werk onder tijdsdruk naar het station moest fietsen en ik bij aankomst volledig buiten adem was. Dit in combinatie met de weegschaal die 89 kilo aangaf en ik absoluut de 90 nooit wil zien was voor mij reden om echt iets te gaan doen. Sport is simpelweg niet mijn ding en je voeding is toch de basis dus besloot ik op zoek te gaan naar een voedingsconsulent.

Via google kwam ik uiteindelijk op Femke’s website terecht. Wat mij aansprak was het feit dat het kleinschalig was en Femke van alle markten thuis is. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak, alles werd duidelijk uitgelegd en ik besloot direct om 12 voedingssessies te doen.

Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dit 1 van de beste beslissingen is die ik ooit heb genomen. Het begin was zwaar omdat ik een echte suiker junkie was en ik moest echt even afkicken maar dat is gelukt omdat ik Femke als stok achter de deur had. Ze is altijd enthousiast en motiverend en zit vol kennis. Als ze suggesties geeft vraagt ze of je het wel lust en anders is er altijd wel een alternatief. Ik werk in diensten en ze heeft me goed geholpen om mijn eetpatroon aan te passen hiervoor. Ik ben inmiddels bijna 14 kilo kwijt en ik voel me fantastisch, ik ben me nu zeer bewust van wat ik eet en heel belangrijk, ik heb nooit honger gehad. Mijn huidige eetpatroon werkt voor mij en er is nog steeds ruimte om te genieten van een lekkere ‘ongezonde’ snack op zijn tijd.
FitnFood is zeker een aanrader, Femke is een topwijf met veel kennis, motiverend en ze heeft enorm veel enthousiasme wat ik heel fijn vond. Als je twijfelt, niet doen! gewoon gaan! Je zult er geen spijt van krijgen.

Angela