FITcamp

FITcamp bij Fit ’n Food!

FIT staat voor Functional Interval Training. FITcamp is een groepsles voor maximaal 12 personen met aspecten uit bootcamp en crossfit-training. Het verschil is echter dat het voor iedereen geschikt is. Je traint namelijk op je eigen fitheidsniveau dat je vervolgens in je eigen tempo opbouwt. Dus zelfs al heb je momenteel wat minder conditie, of ben je (licht) geblesseerd; als je een doel voor ogen hebt, ga je dat met deze training bereiken! En je zult merken dat het trainen in groepsverband je extra motiveert.

Bij FITcamp doe je oefeningen die gebaseerd zijn op bewegingen die je eigenlijk in het dagelijks leven ook doet. Het betreffen veelal zogenoemde ‘totaalbewegingen’ waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht als weerstand en werkt met verschillende materialen die in de trainingsruimte beschikbaar zijn.

FITcamp wordt gegeven in Box Burgerhout, de trainingsruimte achter de Fit ’n Food studio, aan de Burgerhoutsestraat in Roosendaal. In verband met het maximum aantal deelnemers van 12 personen, is inschrijven voor de lessen gewenst. Dat kan ter plaatste, per mail of telefonisch.

FITcamp is geschikt voor iedereen, ook voor jou!