Eind 2015 heb ik contact gezocht met personal trainer Femke van Fit’nFood in Roosendaal omdat ik meer wilde weten over de personal training lessen bij mij in de buurt. Ik had een paar goede redenen: ik wilde meer gaan bewegen en merkte dat ik niet zo lekker in mijn vel zat doordat mijn lijf niet zo ‘strak’ meer was als ik wilde. Daarnaast had ik nog een hele goede reden om weer helemaal in vorm te komen: mijn vriend en ik gaan in juni trouwen. Aan de bak dus! Omdat het altijd leuker is om samen een doel te bereiken had ik ook mijn vriend enthousiast gemaakt om met me mee te gaan.

In de eerste week van januari hebben we een leuk gesprek gehad in haar studio in Roosendaal waarin ze alle tijd voor ons nam en hierbij kregen we zo’n goed gevoel dat we ons de 2e week al in het zweet stonden te werken tijdens de personal training. Sindsdien ben ik er helemaal voor gegaan. Wat een power heeft Femke! Elke les was er 1 om naar uit te kijken (en dat heb ik serieus nog nooit gehad op iedere andere sportschool), elke les was compleet anders. Hierdoor val je niet in een standaard patroon en is het elke keer weer een verrassing wat ze voor je in petto heeft . Ze bereidt alle lessen goed voor waardoor de les soepel verloopt. Opgeven komt niet in haar woordenboek voor (en geloof me, ik heb mijn grenzen zeker opgezocht) en hierdoor werd ik weer extra gemotiveerd! De vele quotes die in haar nette studio hangen helpen ook mee en tussendoor kwam ze altijd wel weer met een handige tip die ik tijdens of na de training kon toepassen. Altijd kon ik op haar rekenen als ik het even zwaar had of dacht dat het me niet ging lukken – want daar wilde ze niets van weten, natuurlijk ging het me lukken!

Ze kreeg gelijk: na bijna 6 maanden heb ik mijn persoonlijke doel bereikt en wat ben ik trots! Ik zit weer lekker in mijn vel en mijn conditie is stukken beter geworden. Dit was uiteraard nooit gelukt zonder de persoonlijke begeleiding van Femke bij Fit’nFood. Ik ben inmiddels doorgestroomd naar de Small Group Training in de spiksplinternieuwe locatie in Roosendaal zodat ik mijn lichaam in shape kan blijven houden. Nu kan ik ook nog eens afwisselen met bokslessen, wanneer ik daar zin in heb.

Femke, bedankt voor je vertrouwen in mij, je tomeloze enthousiasme, je goede tips en ga zo door!!

Ankie Kuijstermans
23/05/2016