Na vele pogingen, steeds weer opnieuw beginnen met hardlopen maar ook steeds weer opgeven, overvolle sportschool in, maar net zo snel er weer uit, moest het er nu toch echt van komen. Zeker na het stoppen met roken en het stijgen van de jaren kwamen de kilootjes er wel heel snel aan en nam de conditie steeds sneller af.

Femke wist me te motiveren toch weer te starten door tijdens de intake goed te luisteren naar mijn ervaringen en wensen.Samen hebben we de doelen bepaald en zijn aan de slag gegaan.

Twee maal per week ga ik naar de training die steeds weer een verrassing voor me is omdat er veel verschillende materialen aanwezig zijn waardoor ze me elke training weer andere oefeningen kan laten afwerken. Zo gebruik ik dus steeds weer andere spieren want ik wil er zeker niet uit gaan zien als een bodybuilder. Femke is geen coach die tegen je staat te schreeuwen maar stimuleert je wel om tot het uiterste te gaan en liefst nog even er overheen zodat je je grenzen gaat verleggen.

Samen hebben we ook mijn voedingsgewoonte bekeken en hierop heeft Femke enkele aanpassingen gemaakt. En ik verlies gewicht ondanks dat ik nu meer mag eten dan voorheen. Ik ben dus al de nodige kilo’s verloren, zit strakker en, wat belangrijker is, beter in mijn vel. Ik krijg weer zelf vertrouwen, voel me fitter en voel mijn conditie groeien. Ik ga met plezier naar de training omdat er gemeende belangstelling voor je is, tijd voor je is in één op één situatie in een rustige, schone omgeving.

Ik zal Femke zeker bij iedereen aanbevelen zodat ook andere onder haar professionele begeleiding weer komen tot een gezonder en beter leven.

Annemieke
31/12/2014